Uitgebreide lunch in Ontmoet!

Bergschenhoek - Vrijwilligers van Welzijn Lansingerland verzorgen elke donderdag van 12.00 tot 14.00 uur een heerlijk driegangenmenu in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a. De plek om met elkaar te genieten van een uitgebreide lunch, een gezellig praatje en mensen te leren kennen. Deelname kost € 10,50, ActiefPashouders betalen € 7,90. Aanmelden voor deze activiteit kan tot en met de dinsdag voor de activiteit door te bellen met Welzijn Lansingerland: 010- 522 55 45.

Voorjaarsbingo in Ontmoet!

Bergschenhoek - Op zaterdag 17 februari organiseren de vrijwilligers van Ontmoet! weer een leuke bingo. Een gezellige middag waarbij leuke prijsjes te winnen zijn. Komt u een kans wagen? Dit keer is er een gratis extra ronde! De bingo is van 13.30 tot 16.30 uur. Inloop vanaf 13.00 uur. Adres: Wilhelminastraat 1a in Bergschenhoek. Kosten € 5,-. Deze kunt u ter plekke contant of via pin betalen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Informatie: Welzijn Lansingerland, tel. 010- 522 55 45 (op werkdagen) of stuur een e-mail info@welzijnlansingerland.nl.

KoffieTijd mantelzorgers

Bergschenhoek - Polderhuis B&B is iedere derde maandag van de maand van 10.30 tot 12.00 uur de vaste plek geworden voor mantelzorgers om elkaar te ontmoeten en ervaringen met elkaar te kunnen delen. Een activiteit in samenwerking met het steunpunt Mantelzorg van Welzijn Lansingerland. Hiermee speelt het Steunpunt Mantelzorg in op de behoefte dat mantelzorgers elkaar kunnen ontmoeten, steun aan elkaar kunnen bieden maar ook tips kunnen uitwisselen. Sabine, coördinator Steunpunt Mantelzorg en haar collega’s, zijn er voor extra ondersteuning en het bieden van begeleiding tijdens deze ochtenden. Adres: Bergweg-Noord 1. Het tweede kopje koffie wordt aangeboden door Polderhuis B&B en Rotterdamse koffie. Informatie: Sabine van Bruggen, Coördinator Steunpunt Mantelzorg, tel. 010 – 522 55 45.

Soosmiddag KBO

Bergschenhoek - Op dinsdag 20 februari organiseert de KBO Bergschenhoek weer de bekende soosmiddag voor leden en introducés. Tijdens deze gezellige soosmiddagen kan men onder het genot van een kopje koffie of thee en een drankje, even bijpraten of een spelletje doen. De soos start om 14.00 uur in de parochiezaal van de St. Willibrordkerk, Smitshoek 120, de deuren gaan om 13.30 uur open.

Ontmoetingsmiddag Hervormde Kerk

Bergschenhoek - Dinsdag 27 februari is er weer de ontmoetingsmiddag in de Hervormde Kerk te Bergschenhoek. Deze keer zal Cees Huurman het een en ander vertellen over de Holland-Amerika lijn.
Van harte welkom! Aanvang 14.30 uur, afsluiting 16.30 uur.

Open Maaltijd in Het Baken

Bergschenhoek - Op woensdagmiddag 28 februari bent u/jij van harte welkom bij de Open Maaltijd in Het Baken, Anthonie van Dijcklaan 1. De kosten bedragen € 5,- per persoon. Opgave voor maandag 26 februari in verband met de voorbereidingen. Dat kan via emailadres openmaaltijd@ngkhetbaken.nl of stuur een appje naar 06-51821438. Het maximum aantal is 30 personen, dus wie het eerst komt, het eerst maalt. Heb je mensen in je omgeving die het leuk vinden om mee te gaan? Van harte welkom! Op deze avonden is er tijd voor lekker eten en voor elkaar. Het is bedoeld voor jong en oud. Inloop 17.30 uur, aanvang maaltijd 18.00 uur.