Koffie/inloopochtend

Bleiswijk - Elke donderdag is er van 09.30 tot 11.30 uur in de Open Hof, Dorpsstraat 50, gelegenheid om koffie te drinken en een praatje te maken. Iedereen is van harte welkom.

Koersbal

Bleiswijk - In De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2 in Bleiswijk kan elke vrijdag van 09.30-11.15 uur koersbal gespeeld worden. Koersbal is één van de populairste sporten onder senioren. De sport is vergelijkbaar met jeu de boules, maar wordt binnen gespeeld. Ervaring is geen vereiste, maar gezelligheid natuurlijk wel. Informatie: Welzijn Lansingerland, tel. 010 - 522 55 45.

Klaverjassen in De Leeuwerik

Bleiswijk – Welzijn Lansingerland organiseert op zaterdag 15 april een klaverjasmiddag in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Aanvang 13.30 uur, zaal open 13.00 uur. Elke 3e zaterdag van de maand kan men terecht om samen een kaartje te leggen, een hapje en een drankje te nuttigen en leuke prijsjes te winnen. Toegang € 5,-. Aanmelden en informatie via: Nel Koot, tel. 010-5216892. Voor meer informatie kijk op www.welzijnlansingerland.nl.

Bingo bij Crescendo

Bleiswijk - Op zaterdag 15 april organiseert muziekvereniging Crescendo Bleiswijk een bingoavond voor het gehele gezin in 't Web, Nachtegaallaan 4. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Toegang en koffie/thee gratis. Contact: bingo@crescendo-bleiswijk.nl .

Activiteiten KBO

Bleiswijk - De KBO afdeling Bleiswijk organiseert ook dit voorjaar wandelen en/of fietsen op de dinsdagmiddag. De kans is groot dat je op de leuke routes de nodige zonnestraaltjes pakt maar ook mensen ontmoet en bijzondere gesprekken kan voeren. Wanneer: 18 april wandelen, vertrek 14.00 uur. Het vertrek is om 14.00 uur vanaf het kerkplein aan de Hoefweg 53. Aanmelden is niet nodig. Op woensdagmiddag 19 april is er weer soos in De Leeuwerik, aanvang 13.30 uur. De activiteiten zijn klaverjassen, Rummikub, maar het allerbelangrijkste is de ontmoeting met elkaar.

CreaClub in De Leeuwerik

Bleiswijk - Elke woensdagmorgen is er van 9.30-11.30 uur gelegenheid gezellig te knutselen in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Men kan een eigen breiwerk, borduurwerk of knutselwerk meenemen en onder het genot van een kopje koffie en een praatje hieraan verder werken. Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden. Opgeven is niet nodig. Informatie: Welzijn Lansingerland, op werkdagen tel. 010 - 522 55 45 of mail naar info@welzijnlansingerland.nl .

Duo Mu-Chique live in 't Web

Bleiswijk - Duo Mu-Chique speelt zaterdagavond 22 april in Theater 't Web, Nachtegaallaan 4. Het duo bestaant uit violist Nathan Hol en accordeonist Martin Boskamp en speelt die avond voor én na de vertoning van The Godfather 2. Theater 't Web vertoont dit jaar de volledige trilogie van The Godfather. Op 8 april, 22 april en 6 mei zijn achtereenvolgens delen 1, 2 en 3 van de beroemde films van Francis Ford Coppola te zien. De vertoning valt in het programma Film Plus, ofwel: een film, live muziek voor en na de film, en gratis hapjes. Kaarten kosten € 10,00 per persoon (inclusief koffie/thee en hapjes) en zijn alleen te koop via www.theatertweb.nl. Deuren gaan open om 19.30 uur, om 19.45 start live muziek, de film begint om 20.00 uur.

Stichting Vrienden van de Dorpskerk

Bleiswijk - Op zaterdag 20 mei zal het Leidse Klarinetten ensemble een optreden verzorgen in de
Bleiswijkse dorpskerk. Het ensemble staat onder leiding van de dirigent Hendrik Jan Lindhout. Aanvang 20.00 uur, de kerkdeuren zijn vanaf 19.30 uur geopend. In de pauze worden koffie en thee geserveerd. De toegang is gratis, er is wel een collecte bij het verlaten van de kerk t.b.v. de doelstellingen van de stichting.