Padelife Rottemeren laat zien mooie evenementen aan te kunnen

Bleiswijk - Afgelopen zondag vonden de CUPRA Eredivisie Play-Offs plaats bij Padelife Rottemeren aan de Kooilaan. De beste padelspelers van Nederland van de verenigingen Groeneveen uit Santpoort Noord namen het op tegen de landelijke keten Pix Padel. Bij laatstgenoemd team was er een plaats voor Sten Richters, inwoner van Pijnacker, die les geeft en zelf ook traint bij de Bergschenhoekse tennisvereniging Triomf. Complexbeheerder Boy Brons genoot van dit event en zag hoe ook toeschouwers de weg naar deze pure sport wisten te vinden.

Rien Kuyvenhoven

Padelife Rottemeren heeft zes panorama indoorbanen. Al deze banen hebben de officiƫle uitloopafstanden. Toeschouwers konden zondag plaatsnemen op de tribunes langs de banen en door het panoramazicht van de padelvelden het spel optimaal volgen. Padelife Rottemeren vierde het 1-jarig bestaan met een dag vol met padel. Zo kon er gekeken worden naar de finale van de hoogste padelcompetitie van Nederland, de CUPRA Eredivisie Play-Offs. Hier zijn de beste spelers van Nederland te zien. Vuurwerk was dan ook gegarandeerd gezien het fanatisme waarmee er deze dag werd gespeeld en waarvoor de spelers veelvuldig de handen op elkaar kregen.

Nieuwe gezichten

Boy Brons (38) genoot enorm van dit eerste grote toernooi binnen het fraaie complex. "Na de laatste lockdown in januari 2022 en de grote verbouwing die heeft plaatsgevonden gaat het hier geweldig. De bezetting van de banen is goed te noemen, ook omdat we vierentwintig uur open zijn. Steeds zien we ook nieuwe gezichten. Het enige punt waaraan we nog meer aandacht willen besteden is de bezetting overdag. Daar doen we ons best voor door ook bedrijfsuitjes te organiseren met eventueel een lunch of buffet. Bij Padelife kan men ook een gratis padelclinic volgen of zich inschrijven voor een laddertoernooi. Wil je laagdrempelig kennismaken met padel dan ben je welkom op de inloop Start2Padel op maandag en vrijdag van 10.00 tot 10.30 uur, rackets hebben wij."

Play-Offs

Brons is er trots op, dat de KNLTB voor Padelife gekozen heeft als speellocatie voor de Eredivisie Play-Offs. "Toen we keuzes moesten maken over de inrichting en aankleding van de hal hebben we dit gedaan met als doel om de padelsport verder te helpen. We hebben gekozen voor de beste banen en voor een zodanige ligging dat alle banen voldoende hoogte en uitloop hebben. Daarnaast hebben we recent alle banen voorzien van een camerasysteem. Zo kan je, als je dat wilt, je wedstrijd of training opnemen en later terugkijken. Dit stellen we gratis ter beschikking aan onze spelers. We zijn erg blij dat de KNLTB onze locatie op waarde weet te schatten."
Kijk voor meer informatie op www.padelife.nl.