Volley2b met vier teams naar Volleybaldirect Open

Lansingerland - Volley2b zal eind februari zeer goed vertegenwoordigd worden bij de halve finales van Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen, ook wel bekend als Volleybaldirect Open. In totaal zullen vier teams Lansingerland vertegenwoordigen.

De volleybalvereniging van Lansingerland deed met vijf teams mee aan de voorronde, waarvan maar liefst drie teams zijn doorgegaan. Daarnaast was een team door vrijstelling al gekwalificeerd voor de halve finale die op 25 februari gespeeld zal worden.
De Volleybaldirect Open is het grootste en meest populaire volleybaltoernooi voor jeugd in ons land. Dit jaar doen er meer dan 360 teams mee.
Het Meisjes B-team en het Meisjes C-team van Volley2b zijn beide door naar de halve finales. Omdat het Meisjes A+-team was vrijgesteld voor de voorrondes, gaat de volleybalvereniging uit Lansingerland met drie meisjesteams naar de halve finales. Naast deze teams heeft ook het jongensteam bij CMV (niveau 6) de halve finales gehaald. De teams Jongens B en Meisjes CMV (niveau 6) zijn helaas gestrand in de voorrondes.
De halve finales worden op 25 februari in verschillende hallen gespeeld. Volley2b zal moeten afreizen naar Dordrecht, Houten en Utrecht.