Badmintonclub Lansingerland start het jaar met twee toernooien

Lansingerland - Vrijdag 6 januari startte Badmintonclub Lansingerland het nieuwe jaar met een "Bollen & Bubbels” toernooi voor de senioren, een week later was het de beurt aan de jeugdleden.

Met ruim 70 spelers, 120 oliebollen en 11 flessen champagne, kunnen we wel stellen dat het "Bollen & Bubbels" toernooi voor de senioren een groot succes was. Er werd gestreden, gesprongen en gerend in de drie verschillende poules, maar er werd vooral gelachen en gezellig gespeeld. Uiteindelijk was er in elke poule een winnaar: Poule A Brian van Vliet, Poule B Maarten Adriani en
Poule C Suzanne van der Waal. Elke winnaar kreeg een schoteltje dat ze later op de avond konden inwisselen voor een heerlijke BCL schotel, die uiteraard met iedereen in de kantine werd gedeeld.
Voor bijna 50 jeugdleden startte het jaar ook goed. Hun nieuwjaarstoernooi vond plaats tijdens het eigen trainingsuur en de vele lachende gezichten bewezen dat de jeugdleden het prima naar hun zin hadden. Vooral het eerste en tweede uur waren veel (groot)ouders aanwezig, wat het natuurlijk alleen nog maar leuker maakte. Aan het eind kwamen er twee prijswinnaars uit de bus en zij kregen van de jeugdcommissie een zak lekkers.
De prijswinnaars van het jeugdtoernooi waren:
Groep 1: 1e Emily Shih, 2e Niels Schram,
Groep 2: 1e Ethan Baradel, 2e Wytze Molenaar,
Groep 3: 1e Llora Leijgraaf, 2e Maximilien Sedoc.
Informatie: www.badmintonclublansingerland.nl.