Dongen - Dames 1 reisde af naar Dongen om tegen Liberty een wedstrijd te spelen. Het zonnetje scheen en ze begonnen meteen goed met hoge druk. Liberty, spelend bovenin de poule had het moeilijk en kon niet makkelijk door de linies van Bleiswijk heen. Het eerste kwart eindigde dan ook in een 0-0 stand. Het tweede kwart zette Liberty wat aan, wat resulteerde in een goal vanuit een strafcorner. Vlak daarna dacht Liberty op voorsprong te komen toen de bal via een gat in het zijnet alsnog in de goal kwam. Helaas voor Bleiswijk had de scheidsrechter dit niet gezien, wat resulteerde in een 2-0 voorsprong voor Liberty. Ondanks deze domper ging Bleiswijk met volle moed de tweede helft in. De dames van Bleiswijk kwamen steeds dichterbij een aansluitingstreffer. Toch was het Liberty die vanuit een counter de 3-0 (officieel 2-0) scoorden. In het laatste kwart werd de voorsprong van Liberty uitgebreid naar 4-0 via een discutabele backhand. Terechte overwinning voor Liberty, maar helaas een vertekende uitslag. Toch waren er enorme verbeteringen bij Bleiswijk te zien en mogen ze met opgeheven hoofd aan de slag met de voorbereidingen voor de thuiswedstrijd tegen Wateringse Veld aanstaande zondag. Dames 1 speelt om 12.45 uur thuis.