Inloopspreekuur SeniorWeb

Bleiswijk - Elke donderdagmiddag staan vrijwilligers van SeniorWeb van 13.30 tot 15.30 uur paraat in de Leeuwerik (Leeuwerikstraat 2, ruimte "de Mus") om bezoekers te helpen bij hun PC, laptop, tablet of smartphone vragen en problemen. Er behoeft geen afspraak gemaakt te worden en de toegang is gratis. Iedereen is welkom, het inloopspreekuur is dus niet voorbehouden aan alleen leden van SeniorWeb.

Klaverjassen in De Leeuwerik

Bleiswijk – Welzijn Lansingerland organiseert op zaterdag 19 november een klaverjasmiddag in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Aanvang 13.30 uur. Elke 3e zaterdag van de maand kan men terecht om samen een kaartje te leggen, een hapje en een drankje te nuttigen en leuke prijsjes te winnen. Toegang € 5,-. Aanmelden en informatie: Nel Koot, tel. 010-5216892. Voor meer informatie kijk op www.welzijnlansingerland.nl.

Bingo bij Crescendo

Bleiswijk - Op zaterdag 19 november organiseert muziekvereniging Crescendo Bleiswijk een bingoavond voor het gehele gezin in 't Web, Nachtegaallaan 4. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Toegang en koffie/thee gratis. Contact: bingo@crescendo-bleiswijk.nl

Zangavond

Bleiswijk - Op 19 november van 19.30 uur tot 20.30 uur is er een zangavond in het Kerkgebouw aan de Rembrandtlaan 42. Na afloop is er nog de mogelijkheid om met elkaar koffie/thee te drinken. Het onderwerp van deze avond is : Gods vreugde, jou kracht.

Wandel en fietsen KBO

Bleiswijk - Ook in de herfst en wintermaanden gaan de wandel/fietsactiviteiten van de KBO Bleiswijk gewoon door. Het zijn in de natuur andere kleuren en ook lagere temperaturen,maar ontzettend mooi! Deelnemers gaan dus warm gekleed van start om elke keer weer een verrassende wandel- of fietstocht te ondernemen op de volgende dinsdagen: 22 november fietsen, 29 november wandelen, 6 december fietsen,13 december wandelen, 20 december fietsen, 27 december wandelen en 2 januari fietsen. Vertrek 14.00 uur vanaf het kerkplein van de r.k.-kerk aan de Hoefweg. Deelname is gratis en aan- of afmelden is niet nodig.

Wintermarkt in De Leeuwerik

Bleiswijk - Team Welzijn van Ontmoetingscentrum De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2, organiseert op zaterdag 26 november van 10.30 tot 15.30 uur een sfeervolle wintermarkt. De kraampjes worden neergezet in de sfeervolle zalen van De Leeuwerik, dus er hoeft geen rekening met het weer te worden gehouden. Er zijn kraampjes met onder andere tassen, kransen, kerststukjes, sjaals, keramiek, kaarten, cadeauartikelen, houten decoratie kaarsen, sieraden, curiosa en nog veel meer. Ook is er erwtensoep te koop en er wordt een loterij met leuke prijsjes gehouden. Let op: niet overal is een pinapparaat aanwezig.

Schuurverkoop met kerstspullen

Bleiswijk - Op zaterdag 26 november is er weer een schuurverkoop aan de Overbuurtseweg 4, met onder meer veel leuke kerstspullen. Van 09.00 tot 12.00 uur is er mogelijkheid om kerstspullen, kleding, curiosa, brocante, serviesgoed, bloempotten, vazen, lampen, hobby-artikelen, mooie boeken, cd’s, dvd’s, speelgoed, elektronica, tuinmeubelen en nog véél meer op de kop te tikken. Zet alvast wat boodschappenkisten en tassen achterin de auto voor alle aankopen en kom onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers gezellig snuffelen! De opbrengst is voor het onderhoud van de Dorpskerk.

Programma Theater 't Web

Bleiswijk - Kiki Schippers treedt zaterdagavond 26 november, 20.00 op in Theater 't Web, met haar voorstelling 'Meer'. Kaarten zijn te koop via de www.theatertweb.nl en kosten € 17,50 per stuk (inclusief koffie/thee). Theater 't Web is gevestigd aan de Nachtegaallaan 4.