Oud papier actie Bergschenhoek

Bergschenhoek - Op donderdag 10 november wordt er oud papier opgehaald in Bergschenhoek. In een deel van Bergschenhoek wordt het papier overdag al opgehaald, een ander deel is ’s avonds aan de beurt. Raadpleeg uw Afvalwijzer voor de meest actuele informatie.

Bridgen bij De Brits

Bergschenhoek - Op vrijdagavond 11 november is er weer een bridgeavond bij De Brits, bij BVCB, Sporthoekpad 1. Aanmelden kan tot uiterlijk donderdagavond 10 november 20.00 uur via de mail naar debrits2020@gmail.com of bel de fam. Overmeer (079-8888644) of de heer E. van der Eijk, 010-5118689.

Inzameling Stichting Uitdeelpunt

Bergschenhoek - Stichting Uitdeelpunt Schiebroek is vanuit Schiebroek actief en voorziet mensen in de regio van voedselpakketten en andere producten. Ook huishoudens in Lansingerland worden geholpen. Stichting Uitdeelpunt Schiebroek helpt mensen die niet in aanmerking komen voor de Voedselbank maar wel behoefte hebben aan ondersteuning. Het gaat om lang houdbare levensmiddelen, verzorgingsproducten en schoonmaakmiddelen. Producten kunnen worden ingeleverd op zaterdag 12 november van 11.00 tot 12.00 uur op het plein bij de Hervormde Kerk in Bergschenhoek, Kerkstraat 1.

Soosmiddag KBO

Bergschenhoek - Op dinsdag 15 november organiseert de KBO Bergschenhoek voor haar leden weer de bekende soosmiddag. Ze bieden ook dit keer een gezellige dinsdagmiddag, waarbij men elkaar kan ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee een drankje en een hapje, een leuk gesprek of een gezellig spelletje. KBO-leden van de afdeling Bergschenhoek zijn van harte welkom maar kunnen ook een introducé meenemen. De parochiezaal van de St. Willibrordkerk, Smitshoek 120, is vanaf 13.30 uur open en de soos begint om 14.00 uur.

Kerstmarkt de Oranjehoeck

Bergschenhoek - Op zaterdag 19 november wordt er van 10.00 tot 15.00 uur een kerstmarkt gehouden in Laurens de Oranjehoeck. Er zullen mooie kerstspullen en en andere hebbedingetjes verkocht worden. Neem een tas mee en gepast geld. Betaling ook mogelijk via telefoon. De opbrengst komt ten goede aan de bewoners van de Oranjehoeck. De ingang is aan de zijde van de Emmastraat. Volg de pijlen.