Bleiswijk - Na het spektakel in de Silvercup van afgelopen vrijdag stond er deze zondag een nieuwe uitdaging op de planning. De heren van Hockeyvereniging Bleiswijk mochten namelijk afreizen naar Heerhugowaard voor de derde competitiewedstrijd van het seizoen. Deze wedstrijd moest worden bevochten met een magere selectie van elf man. Helaas kwam de ploeg uit Bleiswijk in het eerste kwart op achterstand, maar gelukkig werd het nog voor de rust gelijk getrokken naar 1-1. Na een goeie scoop wist Heerhugowaard de wedstrijd weer naar zich toe te trekken. Maar ondanks de ontbrekende wissels voor de heren van Bleiswijk was de strijd nog lang niet gestreden. Tegen de verwachting in wist de ploeg uit Bleiswijk de overhand te nemen en zorgde Koen van Heek voor de 2-2. Richting het einde van de wedstrijd was de kans hoog om met de drie punten in de zak richting Bleiswijk te vertrekken. Helaas viel het winnende doelpunt niet en eindigde de wedstrijd in een gelijke stand, 2-2.