Berkel en Rodenrijs - Bij de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen van Combilo TOGB koos Michel de Boer (speler/coach) voor de nieuwe Spaanse aanwinst Xavier Peral Parent, aangevuld met Tim Gras en Milo de Boer. Het team nam het zondag op tegen Taverzo 2 uit Zoetermeer. Xavier mocht direct het spits afbijten tegen Jonah Kahn. De Spanjaard ging voortvarend van start en won de eerste game met 11-3. Ook de tweede game ging - met 14-12 - naar TOGB. Na winst van Kahn in game 3 (11-9) won Xavier de spannende 4e game met 12-10 en zette het eerste punt voor TOGB op het scorebord. De wedstrijd van Tim Gras tegen Patrick Bruijne kende een bijzonder verloop. Na standen van 12-10, 5-11, 11-2 en 8-11 kwam het aan op een beslissende vijfde game. In deze game was Patrick aan de winnende hand totdat Michel de Boer bij 7-4 achterstand een time-out nam en Tim naar de kant haalde. Uiteindelijk keerde het tij en wist Tim de wedstrijd alsnog met 11-9 naar zich toe te trekken. Milo de Boer maakte een valse start tegen Arjan Huiden en verloor de eerste game met 11-9. Door iets beheerster te spelen was Milo de betere en maakte de 3-0 voor TOGB. Na de pauze rekende Xavier af met Patrick Bruijne waarna het weer de beurt voor Milo was. Tegen oud-international Jonah Kahn (die in 1998 met Michel de Boer zilver won bij de Russische Open) kwam Milo niet in de problemen. Met 11-8, 11-6 en 11-2 was TOGB op weg naar een monsterzege.
Ook Tim Gras liet geen punten liggen en voegde met een 3-1 overwinning op Arjan Huiden het zesde punt toe. De laatste wedstrijd (dubbelspel) ging tussen Milo/Tim en Patrick Bruijne/Arjan Huiden. In de eerste game gaven de TOGB-ers een 10-3 voorsprong uit handen. Gelukkig wisten ze dit recht te zetten door de daaropvolgende games met 11-4, 11-2 en 12-10 te winnen en was de 7-0 een feit.
Volgende week, op zaterdag 1 oktober, spelen de mannen van Combilo TOGB in Zoetermeer tegen de medekoploper, het vlaggenteam van Taverzo.