Lessen Clipdance weer van start

Lansingerland - Na een geslaagde voorstelling in juni zijn de Clipdance lessen in de speelzaal van basisschool Het Baken in Berkel en Rodenrijs weer van start gegaan.

“Ik ben al bijna 40 jaar bezig met het geven van danslessen, zoals Tapdance, Streetdance, Total Body Workout, Klassiek Ballet en nog veel meer. Maar jaren geleden merkte ik al dat kinderen geïnspireerd raken door het bekijken van videoclips op televisie en Youtube. Ze deden alle dansjes na. Met die motivatie ben ik Clipdance gestart. Ik leer de kinderen de bewegingen uit de video-clips en in programma’s zoals Holland’s got talent, Junior Songfestival enzovoorts. Maar natuurlijk leren we ook danstechnieken en streetdance-moves. Het eindresultaat van de lessen wordt altijd getoond in juni op het podium in de speelzaal. We hebben gedanst op muziek van Kinderen voor Kinderen, Katy Perry, Afrojack, K3, en nog veel meer", vertelt Helga Sauer. “Sinds een aantal jaren sta ik bekend onder de naam Dansen in Lansingerland en zo ben ik makkelijk te vinden op het internet.”
Ben je nieuwsgierig hoe een Clipdance les eruit ziet, of denk je erover om ook op Clipdance les te gaan? Dan kun je kijken in de les van je eigen leeftijdsgroep: woensdag 12.30 – 13.15 uur voor kinderen uit groep 1,2, woensdag 13.30 – 14.15 uur voor kinderen uit groep 3, 4, woensdag 14.30 – 15.15 uur voor kinderen uit groep 5, 6, woensdag 15.30 – 16.15 uur voor kinderen uit groep 7 en 8.
Info: www.danseninlansingerland.nl .