Dorcas Depot

Bleiswijk – Op 13 augustus is er weer gelegenheid om kleding en schoenen in te leveren bij het Dorcas Depot Bleiswijk. Geopend elke tweede zaterdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur. Locatie: parkeerterrein achter Dorpsstraat 72. Informatie: Herman Veenman, 06 - 10531756 of Henny Maasland, 06 – 42072324.

Inloopspreekuur SeniorWeb

Bleiswijk - Elke donderdagmiddag staan vrijwilligers van SeniorWeb paraat in de Leeuwerik (ruimte de Mus) om bezoekers te helpen bij hun PC, laptop, tablet of smartphone vragen of problemen. In de maanden juni, juli en augustus is het inloopspreekuur echter alleen op afspraak geopend in verband met beperkte bezetting. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Het inloopspreekuur is dus niet voorbehouden aan alleen leden van SeniorWeb. Stuur voor het maken van een afspraak een e-mail aan: senwebbleiswijk@gmail.com en vermeld waar uw vraag over gaat (Windows, iOS, Android, PC, Tablet, smartphone) en geef het telefoonnummer op waarop u bereikbaar bent. U ontvangt dan een afspraakbevestiging retour.

Koffie/inloopochtend

Bleiswijk - Elke donderdag is er van 09.30 tot 11.30 uur in de Open Hof, Dorpsstraat 50, gelegenheid om koffie te drinken en een praatje te maken. Iedereen is van harte welkom.

Wandelen en fietsen met KBO

Bleiswijk - KBO Bleiswijk blijft de gehele zomer sportief bezig met haar wandel/fiets middagen voor haar leden. Onderstaand het schema voor de komende weken. Dinsdag 16 augustus fietsen, 23 augustus wandelen, 30 augustus fietsen, 6 september wandelen, 13 september fietsen, 20 september wandelen en op 27 september fietsen. Het vertrek is om 14.00 uur vanaf het kerkplein aan de Hoefweg. Aan melden is niet nodig.