Inloopspreekuur SeniorWeb op afspraak

Bleiswijk - Elke donderdagmiddag staan vrijwilligers van SeniorWeb paraat in De Leeuwerik (ruimte de Mus) om bezoekers te helpen bij hun PC, laptop, tablet of smartphone vragen of problemen. In de maanden juni, juli en augustus is het inloopspreekuur echter alleen op afspraak geopend in verband met beperkte bezetting. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Het inloopspreekuur is dus niet voorbehouden aan alleen leden van SeniorWeb. Stuur voor het maken van een afspraak een e-mail aan: senwebbleiswijk@gmail.com en vermeld waar uw vraag over gaat (Windows, iOS, Android, PC, Tablet, smartphone) en geef het telefoonnummer op waarop u bereikbaar bent. U ontvangt dan een afspraakbevestiging retour.

Klaverjassen in De Leeuwerik

Bleiswijk – Welzijn Lansingerland organiseert op zaterdag 16 juli een klaverjasmiddag in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Aanvang 13.30 uur. Elke 3e zaterdag van de maand kan men terecht om samen een kaartje te leggen, een hapje en een drankje te nuttigen en leuke prijsjes te winnen. Toegang € 5,-. Aanmelden en informatie via: Nel Koot, tel. 010-5216892. In augustus is er geen klaverjassen. Voor meer informatie kijk op www.welzijnlansingerland.nl.

Wandelen/fietsen met KBO

Bleiswijk – Elke dinsdagmiddag organiseert de KBO Bleiswijk een mooie en vooral sportieve wandel- en fietstocht met haar leden en andere belangstellenden, vertrek 14.00 uur vanaf het kerkplein aan de Hoefweg. Planning: 19 juli fietsen, 26 juli wandelen, 2 augustus fietsen, 9 augustus wandelen en 16 augustus fietsen. Ook de soosbijeenkomsten (klaverjassen, Rummikub) op de woensdagmiddag in De Leeuwerik, aanvang 13.30 uur, gaan in de zomermaanden door op 20 juli, 29 juli ('s avonds BBQ in de pastorietuin) en soos op 3 augustus.