CVV Berkel haalt mooie resultaten op Be Fair toernooi

Berkel en Rodenrijs - Op zaterdag 11 juni reisde een mooie afvaardiging van de CVV JO9 af naar Waddinxveen, om deel te nemen aan het Be Fair toernooi. De teams werden verdeeld over verschillende poules, waar zij zich van hun beste kant mochten laten zien. De JO9-4 mocht de spits afbijten, in de ochtend. Met mooi voetbal en goed samenspel behaalde zij een verdiende eerste plek.

In de middag was het de beurt aan de JO9-5, JO9-6 en JO9-8. De JO9-6 en JO9-8 zaten ingedeeld in dezelfde poule en mochten de eerste wedstrijd tegen elkaar aantreden. Na een hele spannende wedstrijd, werd deze uiteindelijk gewonnen door de JO9-8. De JO9-6 liet echter de koppen niet hangen, met een mooie derde plek als resultaat. De JO9-8 had inmiddels de smaak van het winnen te pakken, en trok deze lijn door, met als resultaat de eerste plek in deze poule.
De JO9-5 zat ingedeeld in een andere poule, en won met grote cijfers al hun wedstrijden. Zij wisten zelfs de 0 op het scorebord te behouden. Door hun inzet en goed voetbal behaalde ook de JO9-5 een verdiende eerste plaats.
Het was een zonnige, sportieve zaterdag voor CVV Berkel, waarop zij met vier bekers huiswaarts keerden.