Koffie/inloopochtend

Bleiswijk - Elke donderdag is er van 09.30 tot 11.30 uur in de Open Hof, Dorpsstraat 50, gelegenheid koffie te drinken en een praatje te maken. Iedereen is van harte welkom.

KBO jeu de boulestoernooi

Bleiswijk - KBO Bleiswijk organiseert voor haar leden op vrijdagmiddag 27 mei een leuk jeu de boulestoernooi op de banen van de jeu de boulesclub aan de Götzenhainsingel. Evenals voorgaande keer hoopt het bestuur op een grote deelname en een leuke strijd om de wisselbeker. Alles is aanwezig en de deelnemers hoeven alleen maar een sportieve instelling mee te nemen naar de baan. Afhankelijk van het aantal deelnemers en dus te huren banen is het deelnamegeld gesteld tussen de € 7 en € 10. Deelnemers ontvangen dan ook een kopje koffie/thee een drankje en hapje. Aanvang 14.00 uur. Prijsuitreiking is einde van de middag.

Verzamelbeurs in De Leeuwerik

Bleiswijk - Zaterdag 28 mei is er van 13.30 tot 17.00 uur een verzamelbeurs in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Het aanbod bestaat uit postzegels, ansichtkaarten en andere verzamelobjecten. De toegang is gratis. Informatie: Maja en Bert van Kampen, tel. 010-5216622. De volgende verzamelbeurs is zaterdag 25 juni.

Filmmiddag 55+

Bleiswijk - Welzijn Lansingerland organiseert op zondag 29 mei de maandelijkse filmmiddag in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Deze keer zal de film 'Notting Hill' worden vertoond. In de maanden juni en juli is er geen filmmiddag. Op zondag 28 augustus bent u weer van harte welkom. De film begint om 13.30 uur; zaal open om 13.00 uur. De toegang bedraagt € 2,-. Op vertoon van uw Lansingerland Actiefpashouders is de toegang gratis. Informatie: Welzijn Lansingerland, tel. 010-5225545 (op werkdagen 09.00-17.00 uur).

Gloria Vivaldi

Bleiswijk - Zondag 29 mei geeft Voces een concert in de r.k.-kerk aan de Hoefweg. Op het programma staan werken van Antonio Vivaldi (1678-1741). Medewerking wordt verleend door barokensemble Capella del arte, drie vocale solisten en instrumentale solo’s uit het orkest. Naast twee psalmen wordt onder andere het beroemde Gloria uitgevoerd, een geliefd werk met vele klankkleuren en sferen. Het concert begint om 16.00 uur en de toegang is vrij. Wel is er na afloop een collecte bij de uitgang.

Pinksterzangdienst met Ad Hoc Band

Bleiswijk - Op zondagavond 29 mei zal in de Open Hof, Dorpsstraat 50, de jaarlijkse Pinksterzangdienst worden gehouden, aanvang 19.00 uur. De zangavond ligt middenin de tiendaagse periode tussen Hemelvaartsdag en Pinksteren. Christenen over de gehele wereld vieren met Pinksteren het feest van de uitstorting van de Heilige Geest. Het feest dat ook gezien kan worden als de geboorte van de Kerk. Er wordt actief deelgenomen door leden van de R.K.-Parochie, de Hervormde wijkgemeente Dorpskerk, de Gereformeerde Kerk Open Hof en de Evangelische Gemeente. Ds. Wim de Bruin verzorgt een korte meditatie. De Ad Hoc Band verleent muzikale medewerking. Na afloop is er koffie en thee.

Wandelen/fietsen met KBO

Bleiswijk - Elke dinsdagmiddag organiseert de KBO Bleiswijk een mooie en vooral een sportieve wandel- of fietstocht met haar leden en andere belangstellenden. Het schema is als volgt: 31 mei wandelen, 7 juni fietsen. Vertrek is om 14.00 uur vanaf het kerkplein aan de Hoefweg.

Soos KBO Bleiswijk

Bleiswijk – De eerstvolgende KBO soosmiddag is op woensdag 1 juni in de Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2, aanvang 13.30 uur. De activiteiten zijn klaverjassen en het spelen van Rummikub, maar het allerbelangrijkste is de ontmoeting met elkaar!

Concert Vrienden van de Dorpskerk

Bleiswijk - Op zaterdag 25 juni is er een optreden in de Bleiswijkse dorpskerk van het Pijnacker kamerorkest o.l.v. dirigente Margriet Tubbing. Er zullen hoofdzakelijk licht klassieke werken ten gehore worden gebracht. Aanvang 20.00 uur, kerk open 19.30 uur. In de pauze wordt koffie of thee geserveerd. De toegang is gratis, er is wel een collecte bij het verlaten van de kerk.