Kies jij voor een mbo-opleiding waarmee je het verschil maakt?

Rotterdam - De Albeda-locatie Alexanderlaan ligt vlakbij winkelcentrum Alexandrium en is goed bereikbaar met bus, metro en trein. De locatie heeft een bijgebouw aan de Koperstraat. Albeda biedt op deze locatie verschillende mbo-opleidingen aan op het gebied van zorg & welzijn en pedagogisch werk (onderwijs en kinderopvang).

Esli, student Verzorgende-IG over de sfeer op school: “Ik heb een leuke klas en naast de lessen is er veel tijd voor gezelligheid. Eerlijk gezegd vond ik het in het begin wel een beetje spannend om naar het mbo te gaan en om in een nieuwe klas te zitten. Maar doordat we regelmatig opdrachten samen moeten maken, leer je iedereen snel kennen. Heel gezellig!”

Start in februari

Soms komt het beter uit om je mbo-opleiding te starten in februari. Bijvoorbeeld omdat je nog geen studiekeuze hebt gemaakt of omdat je huidige opleiding toch niet bij je past. Dan is het fijn dat je niet tot september hoeft te wachten, maar al in februari kan starten. Albeda heeft veel opleidingen waar dat mogelijk is.

Open dagen

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 januari 2022 zijn er (online) open dagen waar belangstellenden van harte welkom zijn om sfeer te proeven en kennis te maken met de docenten. Tijdens deze dagen wordt rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM.
Op de website albeda.nl/opendagen is het laatste nieuws te vinden. Wil je meer informatie over de locatie en opleidingen kijk dan op albeda.nl/prins-alexanderlaan.