Bouwen, bouwen, bouwen maar niet voor de starter/alleenstaande. Heerlijk dat 'dorpse gevoel' en de natuur, de boer, de tuinder, ja die moet wijken. Een groene (appel)schil zal er wellicht over blijven. De toevoerwegen daar gebeurt niets aan, je kunt geen kant op want je staat keer op keer vast. Maar we moeten en zullen bouwen. Ten gunste van wie, de projectontwikkelaar of voor de gemeente of allebei? Of voor de starter? Of voor kleinere , betaalbare woningen voor mensen uit de 3B?
WIJ, Leefbaar 3B, PvdA, CDA, VVD, D66, GL, CU etc. het maakt niet uit, eigenbelang gaat voor de burger. vol = vol. Wanneer stopt het? Bij welk getal?
Het VVD-succes (ook voor de overige partijen) van de burger/mkb er niet bij betrekken of raadplegen houdt prima stand, eerst met marktstandplaatsen in Berkel, Driehoek Noordpolder, etc. En welnu binnen zes weken notabene 50 asielzoekers, geen enkel probleem niets wordt er aan de burger gevraagd. Vergunning? n
Nee hoor, niet nodig,. Ankie Broekers-Knol en Ollongron delegeren en de burgemeester en gemeenteraad slikken het voor zoete koek. Inspraak en participeren, nee, is het antwoord. Voor de vorm komt er waarschijnlijk een soort van inspraakavond. Misschien een mooi voornemen voor 2022 om een referendum te houden (uitgewerkt en wel en wat gaat het de burger kosten?). Zo ook het afvalbeleid en wat gaat dit de burger kosten.

G. Wooning