Masto Mode viert 10-jarig jubileum in stijl

Berkel en Rodenrijs - In oktober bestaat Masto Mode in Berkel en Rodenrijs 10 jaar. Om dit groots te vieren organiseert eigenaar Marvin Stokman, gesponsord door Dstrezzed, op zaterdag 30 oktober van 10.00 tot 17.00 een eendaagsevenement in en rondom de winkel in Berkel en Rodenrijs. Iedereen is van harte uitgenodigd om langs te komen voor een kijkje in de winkel aan de Kerksingel 7 waar een hapje en een drankje klaar staan.

Marvin kijkt tevreden terug op de afgelopen tien jaar.
“Ik ben trots op wat ik de afgelopen tien jaar heb opgezet. Vaste klanten zijn inmiddels mijn vrienden geworden. Ook in de coronatijd vonden onze klanten gelukkig de weg naar ons en daar zijn wij heel erg blij mee. Via deze weg wil ik iedereen bedanken en proosten op nog vele mooie jaren Masto Mode!”, aldus Marvin.

Confectie en casual

Masto Mode is gespecialiseerd in confectie en casual kleding van merken als Strellson, Drykorn, Carl Gross, Profuomo, Tramarossa, Kollekt, Dstrezzed, et cetera. Daarnaast verkoopt Masto Mode schoenen en sneakers. Masto Mode biedt tevens de mogelijkheid tot het verzorgen van bedrijfskleding. Dit heeft Masto Mode onder anderen gedaan voor de selectie van TOGB en de trainingsstaf en bestuur van SC Feyenoord.
Omdat de vraag naar damesmode toenam, besloot Marvin ook damesmode te gaan verkopen. In de winkel is sinds 2019 een speciale afdeling damesmode gecreëerd met toonaangevende merken als Selected Femme, Penn & INK en Duno.

Activiteiten

Zaterdag 30 oktober zijn er verschillende activiteiten gepland. Zo staat er een Range Rover en een espresso bar voor de deur. Iedere klant die kleding komt passen, krijgt twee witbiertjes aangeboden. Als klap op de vuurpijl maken klanten kans op een Green Egg. Naast de acties op de dag van het eendaagsevenement maken klanten vanaf 30 oktober iedere week kans op een gratis kledingitem. Ook is uw kassabon geld waard. In januari en februari komend jaar kunnen klanten op vertoon van hun kassabon 15% van hun aankoopbedrag in de winkel inwisselen.