Kringloopwinkel De Paardestal

Berkel en Rodenrijs - In De Paardestal, ‪Noordeindseweg 102a onder de r.k. kerk, worden gekregen goederen verkocht. De opbrengst komt ten goede aan diverse goede doelen in binnen- en buitenland. Tijdens de openingstijden kan men ook goederen brengen. Geopend op dinsdag van 13.30 tot ‪16.30 uur en op zaterdag van ‪10.00 tot 15.00 uur. Huisregels: verplicht gebruik van een winkelmandje en er geldt een vaste looproute. Betaling uitsluitend via PIN. Goederen kunnen worden ingeleverd bij de vrijwilligers in de opslagcontainer links naast de ingang van de Paardestal.

MamaCafé Lansingerland

Berkel en Rodenrijs - Ben jij (bijna) mama en heb je zin om andere moeders te ontmoeten? Kom dan naar het MamaCafé Lansingerland op vrijdag 8 oktober in 't Vierkantje in Berkel Centrum. Tijd: 10.00-11.30 uur. En verder elke tweede vrijdag van de maand. Overigens zijn vaders ook welkom. Het MamaCafé is een vrijwillig initiatief en om dit initiatief te steunen zoekt de organisatie naar sponsors die een kleine bijdrage willen leveren in ruil voor hun logo op de website. Info: Facebookpagina en http://www.mamacafelansingerland.nl.

Activiteiten KBO

Berkel en Rodenrijs - Vrijdag 8 oktober organiseert de KBO weer klaverjassen in Parochiehuis Willem Huygensz., aanvang 13.30 uur. Inleg € 3,-. Zaterdag 9 oktober is er om 10.00 uur Creatief in het tuinpaviljoen van Huize Petrus. Dinsdag 12 oktober begin om 10.00 uur het tekenen en schilderen, eveneens in het tuinpaviljoen van Huize Petrus.

Nieuwe aanvangstijd klaverjassen CVV Berkel

Berkel en Rodenrijs – Elke vrijdagavond is er klaverjassen in het clubgebouw van CVV Berkel op sportpark Het Hoge Land. Iedereen is welkom. Het kaarten begint een half uur eerder dan voorheen, namelijk om 19.30 uur, zaal open 19.00 uur. Er wordt een seizoen lang gekaart om de A.D. Struyk trofee.

Open zangavond en kans voor projectzangers

Berkel en Rodenrijs - Maandagavond 11 oktober houdt het Hollands Christelijk Mannenkoor een open zangavond. Nu het weer is toegestaan om te repeteren is het Hollands Christelijk Mannenkoor vol enthousiasme begonnen. De locatie is tijdelijk in het kerkgebouw De Bron aan de Rodenrijseweg te Berkel en Rodenrijs. Iedereen is op deze open zangavond vanaf 19.30 uur van harte welkom zonder enige verplichting. Daarnaast is het voor alle mannen die dit willen dé kans om zich aan te melden als projectzanger. Tot en met de kerstdagen is het mogelijk om wekelijks mee te zingen met de allermooiste kerstnummers. Tegen een eenmalig bedrag van 25 euro ontvang je de muziek, kleding bij de uitvoeringen en een uitstekende input van de dirigent Arjan Breukhoven. Interesse voor de open zangavond of direct al als projectzanger? Graag even een berichtje naar de secretaris Tom van der Hoeven: hcm.secr@gmail.com.

Open Reiki

Berkel en Rodenrijs - Na een lange lock down-periode starten de Open Reiki bijeenkomsten in praktijk De Levensstroom. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld om elkaar reiki te geven en te ontvangen, maar ook als een eerste kennismaking met reiki. De bijeenkomst wordt geopend met een gesprek over een thema en een meditatie. Daarna ontvangt iedere aanwezige een korte reikibehandeling. De bijeenkomsten zijn op maandagavond 11 oktober om 20.00 uur en donderdagochtend 14 oktober om 10.00 uur en zijn voor iedereen toegankelijk. Kosten: € 5.-. Informatie en opgave: tel. 010-5117137 of via e-mail: delevensstroom99@gmail.com . Nieuwsbrief op aanvraag.