Computercafé SeniorWeb

Berkel en Rodenrijs - Elke donderdagmiddag tussen 13.30 en 15.30 uur kunnen belangstellenden terecht in de vestiging van Bibliotheek Oostland, Nieuwstraat 25, met vragen over computers, tablets en smartphones. Medewerkers van SeniorWeb zitten dan klaar om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Loop gewoon even binnen, de toegang is gratis. Een afspraak vooraf maken is ook mogelijk. Mail dan naar seniorweblansingerland@gmail.com. Vermeld dan ook om welk probleem of vraag het gaat en om welk apparaat (Windows of Mac PC/Laptop, Android smartphone of tablet, iPad of iPhone).

Klaverjasclub Pius X

Berkel en Rodenrijs – Vrijdag 1 oktober houdt klaverjasclub Pius X weer een klaverjasavond in een zaal van r.k. kerk Pius X aan de Anjerdreef. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. De vereniging is verplicht om te controleren op een geldig coronatoegangsbewijs.

Kaartvereniging De Twee Troeven

Berkel en Rodenrijs – Iedere maandagmiddag wordt er van 13.30 tot 16.45 uur gekaart in de benedenzaal van de Pius X kerk aan de Anjerdreef 48 in het Rodenrijs. Organisator is De Twee Troeven, een kaartvereniging voor 50-plussers. Men kan er klaverjassen en bridgen. Nieuwe leden zijn van harte welkom zich bij deze club aan te sluiten. Wat betreft het bridgen: aan hen het verzoek zich op tijd aan te melden bij Theo van de Meer (tel. 010 - 511 85 78), zodat hij de indeling kan maken. Informatie: Jeanne Bloom (voorzitter), tel. 010-5115553.

Lunch en Meer uitgesteld

Berkel en Rodenrijs - Er is nog geen vervangende ruimte gevonden voor de vrijdagactiviteiten die gehouden werden in Welkom in Hergerborch. Daarom kan de Lunch en Meer op 1 oktober niet doorgaan. Welzijn Lansingerland is nog bezig een alternatieve ruimte te onderzoeken, waar de lunch op een latere datum alsnog gehouden kan worden.