Alternatief jeugdkamp Volley2b wederom een groot succes

Bergschenhoek - Elk jaar organiseert volleybalvereniging Volley2b een kamp voor alle jeugdleden. Vorig jaar zou het kamp plaatsvinden op Vlieland, maar kon helaas niet doorgaan door de coronamaatregelen. De reis werd uitgesteld, maar ook dit jaar kon het kamp niet doorgaan. Hierop werd besloten dat een driedaags alternatief aangeboden werd voor de jeugd van Volley2b.

Van 25 tot en met 27 augustus kwamen 64 kinderen samen op het hoofdveld van voetbalvereniging BVCB, waar zes volleybalvelden klaarstonden voor de volleybaltrainingen. Na de trainingen werd er woensdagmiddag een dorpsspel gespeeld waar in kleine groepen zo veel mogelijk opdrachten voltooid moesten worden. Er waren maar liefst 99 opdrachten, waarvan een foto gemaakt moest worden als bewijs.
Op donderdag stond een ander spel op het programma: weerwolven. Na de training werd de groep in vieren verdeeld over het Lage Bergse Bos.
Op de laatste dag werd er een zeskamp gehouden. Dit was de spetterende finale van deze mooie week, waar zelfs een kleine bui geen roet in het eten kon gooien. Na de zeskamp werd afgesloten met een barbecue, gesponsord door Jumbo Veltrop uit Bergschenhoek.
Het kamp was een groot succes en daarmee zeer geslaagd. Volgend jaar hoopt de vereniging op kamp te kunnen gaan op Vlieland; drie keer is scheepsrecht!