TOGB Benefiet definitief naar komende zaterdag 20 maart

Berkel en Rodenrijs - Nu de avondklok wederom is verlengd, heeft de tribunecommissie in samenwerking met Muller & Co besloten de benefiet ten behoeve van de herbouw van de tribune definitief vast te stellen op zaterdag 20 maart. Om de avondklok te ontlopen is de aanvang vastgesteld op 17.00 uur. De livestream zal duren tot ongeveer 20.00 uur. De diverse acties en de veiling hebben tot nog toe al rond de € 75.000 opgebracht.

Tijdens de livestream kunnen deelnemers meedoen aan een gezellige bingo, waarmee leuke prijzen zijn te winnen. Om mee te doen met deze livestream bingo kon men vooraf een borrelbox kopen. In deze borrelbox trof men als extraatje 10 loten voor de loterij aan. Lokale ondernemers hebben 50 prijzen geschonken.
Het blijft overigens ook voor niet-deelnemers aan de bingo mogelijk te doneren voor de bouw van een nieuwe tribune. Kijk hiervoor op www.tribunevoortogb.nl en meld je aan via de rode knop DONEER rechtsboven in het scherm.
Inmiddels draait ook de aangekondigde veiling op volle toeren. Informatie hierover is op de hiervoor genoemde website te vinden. Er kan nog steeds geboden worden en ook worden er nog elke dag nieuwe items toegevoegd.

Tevreden

Over het tot nu toe binnengekomen bedrag is men bij de Berkelse voetbalvereniging uiterst content. Dat geldt ook voor de ontvangen steun die niet in geld is uit te drukken.
De club wil de tijd nemen om iets goeds en moois neer te zetten. Daarnaast wil het bestuur ervoor zorgen dat uitvoering van nieuwe plannen in goede harmonie met de gemeente en de buren zal verlopen.
Wie nog vragen heeft, kan mailen naar: bct@togb.nl of kijk op de website www.tribunevoortogb.nl.
Zaterdag kunnen deelnemers vanaf 16.30 uur inloggen via www.twitch.tv/mullerencoberkel.

Vrijdag 19 maart voor ereleden en sponsoren

​​​​​​Voor sponsoren, ereleden en leden van verdienste zal de lifestream plaatsvinden op vrijdag 19 maart van 16.30 tot 20.00 uur. De boxen, met een heerlijk Indonesisch 3-gangen diner voor twee personen zal bij de leden bezorgd worden op vrijdag 19 maart voor aanvang van het evenement, De instructies van hoe je op de livestream komt, hoe de pubquiz in zijn werk gaat en hoe de maaltijd bereid moet worden zal in de box zitten.​