Nieuw bestuur AV De Kieviten

Lansingerland - Op de algemene ledenvergadering van Atletiek- en wandelvereniging De Kieviten is dinsdag 30 juni een nieuw bestuur gekozen. Daarmee is de eerder binnen de vereniging ontstane bestuurscrisis beslecht en kunnen weer plannen voor de toekomst gemaakt worden.
Het eerste besluit is al genomen: de aanschaf van een elektronisch tijdregistratiesysteem. Daarmee worden de Kieviten-wedstrijden verder geprofessionaliseerd. Dit systeem maakt het ook mogelijk dat deelnemers één voor één starten, zodat wedstrijden in Corona-tijd met inachtneming van de 1,5 meter maatregel kunnen plaatsvinden.

Trainingen en wedstrijden

De reguliere hardloop- en wandeltrainingen en RunFit zijn vanaf half mei weer opgestart, rekening houdend met de 1,5 meter maatregel. De vereniging heeft diverse groepen, voor jong en oud, die op verschillende dagen en tijden en op verschillende niveaus trainen. Kom gerust vrijblijvend een keer meetrainen! Alle informatie staat vermeld op www.dekieviten.nl of stuur een e-mail naar info@dekieviten.nl. Op de website vind je ook informatie over de Rottemerenloop (1500 meter voor jeugd, 1/4 en 1/2 marathon), die op 3 oktober weer gepland staat.