Buitensporten in de natuur voor kids

Bergschenhoek - ​​​​​Vanaf 29 april zijn de kidstrainingen van Outdoor Valley Sports weer van start gegaan. Maar men vindt wel dat buitensporten voor ieder kind toegankelijk moet zijn en daarom biedt Outdoor Valley het Buitensportabonnement aan.

De reguliere trainingen van zowel de Adventure Club als de Klimclub zijn weer hervat. Daarnaast worden er extra trainingen en buitenspeelmogelijkheden toegevoegd aan het rooster. Hiermee probeert het buitensportcentrum om kinderen die nog geen lid zijn mogelijkheden te bieden om tijdens de coronacrisis buiten te sporten. Zij willen buitensporttrainingen voor iedere jonge avonturier toegankelijk maken. In de huidige situatie wil Outdoor Valley kinderen hun vrijheid in de natuur laten ervaren. Om de veiligheid van de sporters en medewerkers te waarborgen zijn er extra maatregelen getroffen omtrent hygiëne en gedragsregels. Iedere week staat een instructeur klaar met een nieuwe training of activiteit in het kader van ontwikkeling, plezier, avontuur en bewegen.
De Adventure Club trainingen en buitenspeelactiviteiten zijn er voor kinderen vanaf 6 jaar.
Voor alle kinderen van 6 tot en met 18 jaar die nog geen lid zijn is er met ingang van woensdag 6 mei 2020 het Buitensportabonnement bij Outdoor Valley. Wekelijks staat er een nieuwe avontuurlijke training op het programma. De ene week hangen de kids in de touwen in het survivalbos en de andere week peddelen ze door het water in een kano. De trainingsgroepen worden ingericht op leeftijd en de trainingen vinden iedere week op hetzelfde tijdstip plaats.