Hoek van Holland - Soccer Boys pakt na de zege tegen Kagia van vorige week opnieuw drie punten in Hoek van Holland. Met goals van Ferry Bross, Mats van Ruler en drie maal Ruben van de Bosch lieten de Bleiswijkse Boys de tegenstander kansloos.
Ondanks de einduitslag had HVC het eerste schot van de wedstrijd. Keeper Jordy Hermes die de plek van de geblesseerde Mark Heintjes opnieuw overnam, liet zich niet verrassen en pakte de inzet. Soccer Boys werd sterker en beloonde zichzelf op de helft van de eerste rondgang met de verdiende 0-1. De ijverige De Ruyter speelde Van der Steen aan die Ferry Bross voor de keeper zette. Deze behield het overzicht en scoorde met een droog en geplaatst schot in de rechterhoek. Vier minuten later was het 0-2 toen dezelfde Bross, Ruben van de Bosch vond, die met links de keeper kansloos liet door nu in de andere hoek te scoren.
Na de thee was HVC wat meer aanvallend ingesteld. Daarentegen werden de gasten steeds gevaarlijker en scoorde Van der Steen met een halve omhaal bijna, maar kon de keeper net redding brengen. Pascal de Ruyter kwam op links voor de goal, maar de keeper keerde opnieuw de inzet ten koste van een hoekschop. Trainer Linthorst bracht Mats van Ruler voor de moegestreden Ferry Bross. Bij zijn eerste balcontact profiteerde Van Ruler van een fout in de verdediging en scoorde zo gelijk de 0-3. HVC probeerde nog eens aan te zetten, maar kreeg opnieuw de deksel op haar neus toen een diepe bal van Martijn Helmendach Ruben van de Bosch vrij voor de keeper zette. De spits passeerde met een prachtige lob de doelman en scoorde de 0-4. Alhoewel HVC de strijd al opgegeven had, kreeg het door een plots en totaal gebrek aan concentratie bij de Bleiswijkers, ineens de 1-4 en de 2-4 op een presenteerblaadje aangereikt. Soccer Boys werd echter weer wakker en pakte het initiatief terug. Van de Bosch scoorde vlak voor tijd zijn derde van de dag en bepaalde de eindstand op 2-5.