Oud-Beijerland - De eerste drie competitiewedstrijden hebben de Bergschenhoekse ploeg nog geen punten opgeleverd. Tegen SHO in Oud-Beijerland was BVCB nog steeds niet in goede doen gezien de duidelijke nederlaag. Trainer Gerard van Ruitenburg had defensief ingegrepen door drie andere spelers op te stellen. En aanvallend had de ploeg impuls gekregen met ook nog eens twee andere spelers. Zodoende zaten vijf 'vaste krachten' op de bank. In eerste instantie kon BVCB-aanvoerder Dennis van der Haas een doelpunt voorkomen na een lob over doelman Wesley van der Molen. Het bleek uitstel van executie want snel zou toch de 1-0 op het scorebord komen. Twee matig voetballende ploegen waarbij SHO veel voor de lange bal koos. Rob Rutten stond aan de basis van de eerste kans voor de Bergschenhoekse ploeg, maar Ugar Alintas kon dit niet in een doelpunt omzetten. Evan Blom kreeg voor de rust ook nog een kans. De tweede helft gaf geen beter voetbal te zien. Blom miste andermaal een kans op een doelpunt voor BVCB. De thuisclub zag een doelpunt door buitenspel afgekeurd en uit een vrije trap was Wesley van der Molen dichtbij een redding. Echter door deze te raken sprong de bal voor de voeten van een speler van de thuisclub, 2-0. Uit weer een spelhervatting zou in blessuretijd de 3-0 alsnog vallen.