Combat Scholieren Tafeltennistoernooi op Goede Vrijdag

Bleiswijk - Tafel­tennisvereni­ging Combat organiseert op goede vrijdag 29 maart het Combat Scholieren Tafel­tennistoernooi in de sporthal achter de Anne Frankschool in Bleiswijk.

Het toernooi is bedoeld voor de groepen 4 t/m 8 van alle basis­scho­len uit Bleiswijk en Bergschenhoek.
Naast individuele prijzen is er ook een scholen­wissel­beker te winnen. De laatste keer werd deze wisselbeker gewonnen door CBS De Regenboog.

Informatie over het toernooi

De groepen 4, 5 en 6 spelen van 9.30 tot 12.15 uur en de groepen 7 en 8 spelen van 13.30 tot 17.00 uur. Er worden veel wedstrijden gespeeld waarmee mooie prijzen te winnen zijn. De beste school mag de wisselbeker mee naar school nemen. Tenslotte wordt er om 16.15 uur tussen de winnaars van alle groepen ge­speeld om de titels Algemeen Jongenskampioen en Algemeen Meisjeskampioen
De leerlingen kunnen zich via de website van Combat inschrijven: www.ttvcombat.nl. Alle basisscholen hebben inschrijfformulieren met informatie ontvangen.

Oefenen

Op de woensdagavonden 20 en 27 maart is er speciaal voor de jeugd van de basisscholen van 19.00 tot 20.30 uur gelegenheid in de sporthal te oefenen voor het scholierentoernooi.