Voorronde Open NK Poker in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - Zaterdagavond 23 maart kunnen de liefhebbers van het kaartspel poker zich melden bij tafeltennisvereniging TOGB. Daar zal het Pokerkampioenschap van Berkel en Rodenrijs plaatsvinden. Deze voorronde van het ONK Poker is bedoeld om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het spel. Wie nog nooit eerder heeft meegedaan aan een pokertoernooi mag gratis meedoen.

Als nieuwe speler kun je gratis meespelen bij jouw eerste live- en online voorronde van het ONK Poker. Bij het aanmaken van een account krijg je twee gratis tickets. Eén ticket kun je gebruiken voor een live voorronde in de buurt zoals Berkel en Rodenrijs en het andere ticket kan ingezet worden voor een online toernooi.
De winnaar van de voorronde ontvangt een bokaal en mag een jaar lang de titel ‘Pokerkampioen van Berkel en Rodenrijs’ dragen. Daarnaast kwalificeert diegene zich voor de landelijke finale van het ONK Poker. De winnaar wordt de nieuwe ‘Pokerkampioen van Nederland’.
Ook in de finale valt er enkel een grote trofee te winnen. De winnaar van vorig jaar is echter wel (samen met een andere finalist) benaderd voor een sponsordeal. Dankzij deze sponsor mocht hij afgelopen zomer als echte pro gaan pokeren in Las Vegas en wist ruim € 10.000 te winnen.
Iedereen die mee wil doen kan zich via de website https://www.onkpoker.nl/ inschrijven. Deelname kost € 13,50 bij online aanmelding. Het Pokerkampioenschap van Berkel en Rodenrijs begint om 19.30 uur.