Bleiswijk - Op deze zonnige zondag reisden de heren uit Bleiswijk af naar het noordelijke Heerhugowaard. De heren van HVB wisten al snel de score te openen na een fenomenaal ingegleden tip-in. Niet veel langer daarna werd de score verder uitgebreid door een goed benutte strafcorner. Dit zorgde ervoor dat het team uit Bleiswijk met een voorsprong de rust in ging. Daar hield het niet op, want de heren uit Bleiswijk wisten in het derde kwart nog twee doelpunten aan de score toe te voegen. Helaas begon, mede dankzij het warme weer, de vermoeidheid toe te slaan. Heerhugowaard wist dit te benutten door nog twee doelpunten te scoren in het laatste kwart. Hiermee eindigde de wedstrijd in een stand van 2-4.