Bleiswijk - Na twee weken vrij te hebben gehad, stond de wedstrijd van HVB dames 1 tegen de nummer 1 Pijnacker op de planning. De dames wisten dat het een pittige wedstrijd zou worden. Na een goede warming-up waren ze klaar voor de wedstrijd. De dames begonnen sterk en hadden een aantal kansen. Na 10 minuten spelen kwam Pijnacker voor met 1-0. Met nog een paar seconden op de klok bracht Pijnacker de stand op 2-0. Helaas liepen het tweede en derde kwart niet lekker en kwam Bleiswijk op een 7-0 achterstand. In het derde kwart kreeg Bleiswijk ook nog een strafbal tegen, deze werd goed uit het doel gehouden door Nina Valkenhoff. Het laatste kwart ging Bleiswijk volle druk zetten waardoor er een aantal kansen kwamen, deze gingen er helaas niet in. Uit één kans maakte Pijnacker nog de 8-0. De dames gaan deze week keihard trainen om volgende week drie punten te pakken.