Jan Woutersen ongeslagen kampioen drieband

Berkel en Rodenrijs - De finale drieband klein 2021-2022 van biljartvereniging ’t Raedthuys werd gedomineerd door Jan Woutersen. De ene na de andere tegenstander speelde hij met zeer goed verzorgd spel weg.

Voor deze finale hadden zich geplaatst: Michel van de Bulk, Wout Scholte, Gertjan Schenk, Ben Smit, Hans van Vuuren en Jan Woutersen. Helaas kon Wout Scholte deze keer niet laten zien wat hij waard is. Wout eindigde op de laatste plaats. De plaatsen twee tot en met vijf waren met zeer goede moyennes steeds wisselend. De strijd was daar goed gaande. Jan Woutersen stak echter met kop en schouders boven de rest uit, vanaf de eerste partij. Hij speelde ruim boven zijn vastgestelde moyenne. Met series van 7 en 5 was hij in deze finale ongenaakbaar. In de partij tegen Ben Smit wist Jan zijn 21 caramboles zelfs in 22 beurten te voltooien.
Kampioen drieband klein is dus Jan Woutersen. De tweede plaats is voor Michel v.d. Bulk en Ben Smit is op de derde plaats geëindigd.
Vind jij het ook leuk om te biljarten, kom dan gerust eens kijken bij biljartvereniging ’t Raedthuys in Berkel en Rodenrijs. Informatie vind je op www.raedthuysberkel.nl.