Zevenhuizen - Als snel in de eerste helft keek TOGB tegen een 2-0 achterstand aan in Zevenhuizen op bezoek bij Groeneweg. Gedurende de eerste helft werd wel geprobeerd wat terug te doen, maar verder dan een schot van Pim Doesburg kwam de equipe van trainer-coach Kraaijbeek in de eerste helft niet. Aan de andere kant bleven de aanvallers van Groeneweg een plaag voor de TOGB-verdediging. Overigens zonder de score uit te kunnen bouwen. De tweede helft was nog geen minuut oud toen Thijs Modderkolk een duw fout bestraft zag worden met een strafschop. Deze werd eenvoudig binnengeschoten en de 3-0 was een feit. Hierna pakte TOGB het spel over en ging zowaar ook goed spelen. Geduldig werd er naar een opening gezocht in de Groeneweg defensie. Die werd gevonden. Jazz Vermeer opende van rechts naar links en Julian Meijer schoot op fraaie wijze binnen, 3-1. TOGB probeerde hierna terug in de wedstrijd te komen, maar de kansen bleven onbenut. Groeneweg profiteerde vlak voor tijd van de ruimte die TOGB noodgedwongen weg moest geven en scoorde de 4-1. In blessuretijd scoorde Emercan Bagcan nog de 4-2 na een voorzet van Dantel.
Volgende week zaterdag de laatste competitiewedstrijd thuis tegen Hillegersberg. Bij winst op Hillegersberg zal de vierde plek bereikt worden wat nacompetitie betekent.