Voortzetting ongeslagen reeks Heren HBR

Berkel en Rodenrijs - Met de vierde overwinning van het seizoen op sterkhouder Ede stijgen de Berkelse heren naar een derde plaats in de overgangsklasse. In een sterke wedstrijd werd het 3-1 voor de thuisploeg.

Na zes speelrondes en twee bekerwedstrijden wordt duidelijk dat de formatie van coach Piotr Mazany over meer aanvallend vermogen beschikt. In de openingsfase van de wedstrijd tegen Ede (ook bovenin) was het gelijk tweemaal raak. Oscar van den Hul scoorde de openingstreffer en bediende niet veel later Sjoerd Zeeman die met een tip-in scoorde. Ede kon, mede door enkele verdedigende acties, geen vuist maken. In een onrustige tweede helft kregen beide teams een gele kaart na fysieke overtredingen en waren er meer strafcorners, die allen onbenut bleven. De van Breda overgekomen spits Mark Luns besliste in het vierde kwart met een mooi doelpunt de wedstrijd. In een aanvallende actie richting het doel wist hij al vallend de bal over de uitkomende doelman te slaan en HBR op een 3-0 voorsprong te zetten. Uit een corner werd het nog 3-1, maar de vierde overwinning was al een feit.
De dames van HBR verloren dit weekend met 3-1 van Dopie uit Delft.