Bleiswijk - Zondag 3 oktober speelde Bleiswijk dames 1 tegen Ommoord dames 1. Door het natte weer moest de wedstrijd last minute verplaatst worden naar een ander veld. Ondanks de rommelige start was Bleiswijk enorm gebrand om punten te scoren. Dit resulteerde al gauw in een 1-0 voorsprong na een fraaie backhand van invalster Fabiënne Spitholt. Ook Ommoord wilde graag punten pakken en voerde de druk enorm op. Ondanks de vele corners slaagden zij er niet in om deze druk om te zetten in doelpunten. Na een doelpuntloos tweede kwart werd er fris aan de tweede helft begonnen. Ommoord bleef drukken, maar in een goede counter wist Bleiswijk de 2-0 te scoren. In de snelle uitbraak wist de andere invalster Xamayra Pelkman de bal achter de keeper te schuiven. Ommoord ging nu alles of niets spelen en begon enorm hard te drukken. Door een communicatiefout kon Ommoord eindelijk een gaatje vinden in de Bleiswijkse verdediging en konden ze iets terugdoen: 2-1. De laatste minuten waren enorm spannend. Helaas heeft Bleiswijk de voorsprong niet vast weten te houden, waardoor de wedstrijd is geëindigd in een gelijkspel. Volgende week uit tegen Catwijck.