Berkel en Rodenrijs - Segun Toriola begon de eerste wedstrijd met een 3-0 overwinning op Jelle Bosman, maar in de tweede wedstrijd waren de rollen omgekeerd. De Zweed Viktor Brodd won met 3-0 van Tim Gras. Milo moest de eerste twee games aan Martijn de Vries laten, maar wist de twee daaropvolgende games naar zich toe te trekken. Een vijfde game moest de beslissing brengen. Helaas voor de Berkelaren wist Milo de 8-4 voorsprong niet om te zetten in winst. Martijn de Vries (oud Nederlands kampioen) won deze wedstrijd met het kleinste verschil (11-9). Ruststand 1-2. Na de pauze speelden de twee kopmannen tegen elkaar, Toriola tegen de Zweed Brodd. Toriola kwam wat snelheid tekort tegen de uitstekend spelende Brodd, die de partij met 3-0 won.
In de vijfde partij mocht Milo tegen Jelle Bosman. Hij won overtuigend met 3-0. In de laatste enkelpartij was het aan Tim Gras om de stand gelijk te trekken tegen Martijn de Vries. Wederom was het van Wijnen/Smash dat aan het langste eind trok. Met een 2-4 achterstand op het scorebord begonnen Segun Toriola en Milo de Boer aan de laatste partij, het dubbelspel. Ze verloren met 3-0. Eindstand 2-5 voor de bezoekers.
Het eerste jongensteam van TOGB heeft de koppositie weten te behouden in de Landelijk A klasse. In Den Opper werd Amsterdam met 8-2 verslagen. TOGB 2 wist concurrent Alexandria ‘66 met 6-4 te verslaan en heeft de koppositie in het Landelijk C veroverd.