Hoek van Holland -De thuisclub schoot als een raket uit de startblokken tegen een Bleiswijkse formatie die het moest stellen zonder Pascal de Ruijter en Kevin Straver. Al na tien seconden schoot Mitchell Bouwhuis op de paal en vijf minuten later maakte Sil van Ooijen zijn eerste treffer, 1-0 In de tussentijd tot het volgende doelpunt miste Van Ooijen drie mogelijkheden, totdat Reurink hem in de 21e minuut opnieuw vond. Het resultaat was een beautykopbal in de kruising: 2-0. Ruben van de Bosch zou in het vervolg voor de aansluiting zorgen, 2-1
Ook de tweede helft bleef een foutenfestival met een zwakke Bleiswijkse achterhoede die alles over zich liet heenkomen en kansen voor Sil van Ooijen en Reurink weggaf, die opnieuw niet benut werden. Mitchell Bouwhuis velde daarna wel het vonnis door hard binnen te schieten na een slecht weggewerkte aanval: 4-1. Wilmar Zeelenberg zou op aangeven van Ruben van den Bosch voor de 4-2 zorgen en Van den Bosch voor, 4-3. Uiteindelijk kwam de thuisclub in dit doelpuntrijke duel als overwinnaar te voorschijn door een vijfde doelpunt te scoren."Verdiend voor de thuisclub" zou Galik Amghar na afloop concluderen. "We gaven ze wel heel makkelijk weg deze wedstrijd en daar moeten we leerring uit trekken. Verdedigend moeten we beter staan".
Alle gemiste kansen brachten toch een sprankje hoop in de harten van de oranjehemden. Weer slordig balverlies van Badr ben Mohammed stelde namelijk de snelle Ruben van den Bos in staat om Wilmar Zeelenberg van dichtbij een niet te missen kans te geven: 4-2.