Combilo TOGB neemt deel aan eredivisiefinale tafeltennis

Berkel en Rodenrijs - De strijd om het landskampioenschap 2020/2021 zal toch worden gespeeld. Voor de tafeltennissers van TOGB betekent dit dat zij meedoen aan een aangepaste eredivisiefinale.

Corona is de reden dat de competitie niet meer te hervatten was in de huidige vorm. Er zal nu in aangepaste evenementvorm getreden gaan worden om het landskampioenschap. Zes van de negen eredivisieclubs zullen deelnemen aan dit evenement, dat gehouden wordt op Hemelvaartsdag 13 mei en vrijdag 14 mei in Hilversum.
De spelers van Combilo TOGB gaan vanaf maandag in training om zichzelf klaar te stomen voor dit evenement conform de NOC*NSF opgestelde eisen. Dit betekent onder andere twee keer per week een coronatest.
Combilo TOGB is er aan toe om te zien waar ze landelijk gezien staan. Na een heftige coronaperiode zal nu gaan blijken waar ze daadwerkelijk staan.
Incassojuristen24.nl uit Berkel en Rodenrijs is een van de sponsors om dit evenement mogelijk te maken. Samen met Covidia uit Rotterdam nemen zij de kosten van de sneltesten voor alle Nederlandse tafeltennisteams voor hun rekening.