Eerste pubquiz Badmintonclub groot succes

Lansingerland - Op vrijdagavond 5 maart was het dan zover: de eerste (online) pubquiz van Badmintonclub Lansingerland. Omdat de badmintonleden elkaar al een hele tijd niet hebben kunnen zien, ontstond het idee om een online pubquiz te organiseren. Door intensieve samenwerking tussen diverse commissies binnen de vereniging werd deze eerste eerste BCL Pubquiz op poten gezet.

Tijdens de voorbereidingen en op de dag van de pubquiz zelf golden strikte coronaregels en heeft de organisatie creatief in de onlineomgeving moeten werken. Met 22 deelnemers begon om 20.00 uur online een leuke avond met het beantwoorden van vragen in de categorieën Sport, Historie BCL en algemene kennis. In totaal waren er 65 vragen voor de deelnemers die door middel van een livestream op Youtube gedeeld werden. Omdat ook de organisatie niet bij elkaar kon komen, was er een videoverbinding opgezet. De antwoorden konden de deelnemers online via Kahoot invullen.
Na de laatste vraag werden direct de winnaars bekend gemaakt. De derde prijs was een bon van viswinkel Hoeckse Vis en Zeebanket in Bergschenhoek, gewonnen door Niko Koot. De tweede prijs was een bon van Aphrodite Bloemsierkunst in Bleiswijk, gewonnen door Remco Broman. De eerste prijs was Monopoly Lansingerland van Jumbo Veltrop in Bergschenhoek, gewonnen door Lisette en Ed in ’t Veen. Zij hebben hun prijs afgestaan om als Poedelprijs naar Lodewijk en Laurens v.d. Klein te gaan.
De sponsors worden hartelijk bedankt voor deze mooie prijzen. De prijswinnaars hebben hun prijs in de buitenlucht in ontvangst genomen.
Wegens groot succes zijn er al plannen om vaker een pubquiz te houden. Dit zal vast nog zeker een keer online zijn (in welke vorm dan ook), maar in de toekomst ook zeker echt in de 'Pub'.
Meer weten over de pubquiz of over badminton? Neem een kijkje op www.badmintonclublansingerland.nl.