Open Klaverjastoernooi om het Senioren-Kampioenschap

Bleiswijk - Voor het vijfde achtereenvolgende jaar organiseert KBO Bleiswijk op woensdagmiddag 8 april het open klaverjastoernooi om het 'Senioren - Kampioenschap' van Lansingerland. Dit betekent dat men niet woonachtig hoeft te zijn in Lansingerland.

Deze middag wordt (uiteraard onder voorbehoud in verband met het coronavirus) georganiseerd in de grote zaal van ontmoetingscentrum de Leeuwerik in de Leeuwerikstraat. Er wordt op een ontspannen manier gekaart. Kennis maken met andere kaartspelers en met elkaar in een geanimeerd gesprek geraken draagt bij aan een mooi klaverjastoernooi. Het is een open toernooi waar ieder aan kan deelnemen. Inloop vanaf 13.00 uur, aanvang 13.30 uur. Er worden drie rondes gespeeld. Diegene met de hoogste score is de senioren-kampioen 2020. Een mooie wisselbokaal is de hoofdprijs van deze middag. De huidige kampioen zal haar titel deze middag verdedigen. Naast deze prachtige wisselbokaal ontvangt de winnaar ook nog een blijvende herinnering. De nummers twee en drie van dit kampioenschap ontvangen tevens een prachtige prijs. Daarnaast hebben alle deelnemer kans op een mooie prijs op basis van zijn of haar inschrijfnummer.
Deelnemers komen uit de gehele regio en dit open kampioenschap heeft inmiddels grote bekendheid verkregen. Voor deelname is een minimum leeftijd gesteld van 50 jaar. Er wordt individueel gespeeld. Elke ronde treft men via loting een andere partner. Deelname aan dit toernooi kost € 5,- per persoon. Daarbij is inbegrepen één keer koffie of thee en een hartige borrel-snack.
Inschrijving is vanaf heden mogelijk bij Arnold Oosterlaan tel. 010 - 5212469 of via e-mail am.oosterlaan@kpnplanet.nl. Indien er nog plaats is, kan er ook op woensdagmiddag 8 april vanaf 13.00 uur nog ingeschreven worden.