Bergschenhoek - Op zaterdag 7 december stond de wedstrijd Volley2b tegen Cegelec Zuvo uit Zundert op het programma. Hoewel de heren uit Zundert niet hoog in de ranking staan, waren de heren gewaarschuwd voor de ervaren tegenstander. In de eerste set leken de Bergschenhoekers al snel uit te gaan lopen naar een overwinning met meteen 1-0 voorsprong. De heren uit Zundert gaven zich echter niet snel gewonnen en boden goed weerstand met enkele handige tip-ballen. Door onzorgvuldig spel en weinig doorslaggevend aanvalsspel werd het nog spannend en pakten de bezoekers toch de eerste set. Een flinke domper na vorige week, toen een clean sweep werd gepakt tegen een hoger geklasseerd team. Zonder onder de indruk te raken, maar met enkele pittige time outs, werden de heren van Volley2b tijdig op scherp gesteld. De tweede set werd beter gespeeld, vooral door in de verdediging beter resultaat te halen. Dit forceerde meer fouten bij Zuvo, maar ook in meer rust bij het spel van Volley2b. Daarmee werd de stand snel gelijk getrokken. De derde en vierde set waren nagenoeg identiek aan elkaar en wist de thuisploeg telkens een voorsprong te pakken. Hoewel deze met tijd en wijle nog bijna werd weggegeven, slaagden de heren er toch in beide sets te winnen. Zonder veel overtuiging overigens, maar het resultaat was na een 0-1 achterstand toch erg welkom.
Volgende week gaan de heren voor de laatste wedstrijd voor de winterstop op bezoek bij Fusion uit Rotterdam, 19.30 uur. Volgende week zijn vijf punten nodig om aansluiting te houden met de topteams in de poule.