Bleiswijk - Te Werve begon zaterdag sterk aan het duel met Soccer Boys. Een voorzet werd al vroeg in de wedstrijd door Kalkanoglu het doel in gewerkt: 0-1. De vreugde was van korte duur. Vijf minuten later viel de gelijkmaker na balverlies bij de gasten door Dion Zeelenberg, 1-1. Soccer Boys liep daarna weg naar een 3-1 voorsprong mede door een eigen doelpunt waar Dave van der Steen ook zijn aandeel in had. Bij de tweede treffer van de thuisclub was er flinke twijfel over buitenspel, maar Dave van der Steen kon de doelman van Te Werve toch passeren. De arbiter stak in eerste instantie zijn hand op, maar keurde het doelpunt daarna toch goed, 3-1. Ook een fase van de wedstrijd waarin de Bleiswijkse ploeg bij twee mogelijkheden strafschoppen werden onthouden
Te Werve herpakte zich en kwam terug in het duel. Aanvaller Abdelhak Bojaada tekende de 2-3 aan en zodoende kwamen de bezoekers weer in de wedstrijd. Soccer Boys zou in het vervolg de gelijkmaker tegen krijgen door heel matig te verdedigen. Met nog tien minuten te gaan was Cijntje zelf trefzeker. Na een bal van de linkerkant kapte deze zijn tegenstander uit en schoot binnen, 3-3.