Bleiswijk - Zondag 7 oktober mocht HVB op bezoek bij Thor. De afgelopen drie jaar hebben de heren niet weten te winnen bij Thor. Daar moest dit jaar verandering in komen het ging namelijk om een zes punten wedstrijd. De wedstrijd begon en Bleiswijk had meteen de controle, op een paar counters na hadden de Bleiswijkers de wedstrijd in handen. Het eerste doelpunt bleef echter nog even uit. Een schot op de paal en twee schoten rakelings naast. Later was het eerste doelpunt eindelijk een feit. Een mooie aanval van achteruit die netjes binnen werd geschoten, 0-1. Na het eerste doelpunt gingen de heren van Bleiswijk door, Thor had niet veel te zeggen, maar kwam door een counter bijna op gelijke hoogte. Net voor het einde van het derde kwart kreeg Bleiswijk nog een strafcorner, deze werd mooi uitgespeeld en beloond met een doelpunt, 0-2. Het laatste kwart begon en door de regen werd het veld steeds slechter bespeelbaar, maar de heren gingen door. Bleiswijk speelde de wedstrijd zakelijk uit en scoorde in de laatste minuut zelfs nog de 0-3. De eerste drie punten zijn een feit, op naar de volgende.