Alexandria'66- Soccer Boys: 3-1

Rotterdam - Gaandeweg deze bekerwedstrijd brak het de Bleiswijkers op dat het moest aantreden zonder Dave van der Steen en Wilmar Zeelenberg. Eén uur kon Soccer Boys gelijke tred houden met de Rotterdammers en nam het met geluk nog voor de thee een voorsprong toen uit een voorzet van Rick Verweij (ex-TOGB) Ruben van de Bosch de 0-1 liet aantekenen. Een foutje van Kevin Straver hielp Alexandria'66 op weg naar de gelijkmaker. Soccer Boys was de weg even kwijt en kwam verder onder druk te staan en zag de thuisclub uit een hoekschop op voorsprong komen. Maar ook de Bleiswijkers kregen kansen door middel van Wim Sangers op de lat en Martijn Helmendach, deze wedstrijd in de spits, miste een strafschop. De uiteindelijke 3-1 kwam uit een counter tot stand.

Oliveo - Berkel: 1-1

Pijnacker- Berkel moest het deze wedstrijd doen met een mix van het eerste elftal en spelers die niet altijd op een vaste plaats kunnen rekenen. Berkel was in de eerste helft de betere ploeg. De voorsprong via een doelpunt van Ruben Gorter was dan ook na vijfenveertig minuten verdiend. Oliveo kreeg de tweede helft enkele kansen waar uiteindelijk de gelijkmaker uit voort kwam. Trainer Jan van der Lugt van Berkel tilde niet zwaar aan deze deling. Volgens zijn zeggen heeft hij nu ook spelers aan het werk gezien die volgens hem toekomst hebben bij Berkel.

BVCB - Xerxes/DZB (zo): 4-0

Bergschenhoek - Een wedstrijd waarin de Hoekse formatie dominant was. Dit mede ook omdat de Rotterdamse ploeg kwaliteit te kort kwam om het de ploeg van trainer Gerard van Ruitenburg erg lastig te maken. De uitslag had volgens de trainer in de dubbele cijfers moeten eindigen. Hoewel Xerxes/DZB fysiek best wat in huis had, kreeg het maar één klein kansje die door BVCB- doelman Wesley van der Molen werd gekeerd. Bij de thuisclub scoorden Rob Rutten, Nicky Walbeek, Goeloe Crossifixio en Aryton Verlaan (ex-Zuidland).

TOGB (za) - Swift Boys: 3-2

Berkel en Rodenrijs - De overwinning voor de Berkelse ploeg had in de eerste helft al groter moeten uitvallen gezien de mogelijkheden die TOGB kreeg. Joey Lems opende de score waarna de Rotterdamse ploeg toch nog voor de gelijkmaker kon zorgen. Het vervolg was een eenrichtingsverkeer richting het doel van Swift Boys waaruit Freek Borsboom en Thijs Raaben hun ploeg nog voor de thee naar een 3-1 voorsprong schoten. De tweede helft was mede door de hitte een matige vertoning waarin tevens de conditie een woordje ging meespreken bij beide ploegen. Tien minuten voor tijd kwam Swift Boys toch nog op 3-2.

Neptunus Schiebroek - TOGB (zo): 2-2

Rotterdam - TOGB-trainer Ronald Ermes had een basisplaats voor Moreno Zwarteveld. De meevoetballende doelman maakte hiermee zijn officiële debuut voor TOGB. Het begin was voor de thuisploeg, die net wat feller en slimmer in de duels was. Via Sven Paternot nam TOGB een 0-1 voorsprong. Vlak voor de rust werd slordig balverlies van TOGB genadeloos afgestraft, 1-1. Na een minuut of vijf spelen in het tweede bedrijf begon Leroy Zwarteveld aan een dribbel. De middenvelder rondde zijn solo prima af met een schuiver onder de sluitpost van Neptunus Schiebroek door, 1-2. Nadat Vince Luyken inviel voor Glenn den Uijl en Gerritsma door De Kock werd vervangen kantelde de wedstrijd. TOGB raakte de controle kwijt, leed vaker balverlies en zag de thuisclub steeds vaker in of rond de eigen zestien. Een feilloos benutte strafschop door Neptunus Schiebroek zette de 2-2 op het scorebord.