Medailleregen sportvereniging DOTO

Bergschenhoek - Op 1 en 2 december heeft een groot aantal turnsters van de selectie van sv DOTO meegedaan aan De Turn Totaal Cup in Breda. Er konden medailles verdiend worden met de toestellen sprong, brug, balk en vloer. DOTO ging met 35 medailles naar huis

Een leuke wedstrijd aan het begin van het seizoen en bovendien een goede voorbereiding voor de kwalificatiewedstrijden die vanaf volgende week plaatsvinden. Voor DOTO deden er deelnemers mee vanaf Jong Talent tot en met Senior. De turnsters lieten met goede oefeningen zien al bijna helemaal klaar te zijn voor de regionale wedstrijden. Sinterklaas en twee Pieten reikten de medailles uit. Sv DOTO mocht in totaal maar liefst 35 medailles mee naar huis nemen.
De volgende turnsters mochten één of meerdere medailles in ontvangst nemen:
Akane Bik goud op sprong, rek en balk, zilver op vloer, Lieke de Jong goud op vloer, zilver op rek en sprong. Femke van der Hoek brons op balk en vloer. Erin Granneman zilver op sprong en rek. Noa Stecher goud op sprong. Mara Steijaert zilver op brug en brons op vloer. Lieke Brouwer goud op vloer, brons op sprong en balk. Karlijn Valkenburg goud op sprong en vloer, brons op balk. Laura van der Werff goud op rek, zilver op sprong en vloer. Senna Scharleman brons op vloer. Faeline van Os zilver op sprong. Senne van Os goud op brug en vloer. Tessa Voogd brons op balk. Kelly Uittenbogaard goud op balk en brons op vloer. Marissa van den Bulk zilver op vloer. Annejet van Dam brons op sprong. Puck de Jong goud op balk en vloer, zilver op sprong.