Bleiswijk - Op zaterdag 2 maart speelde Combat 1 thuis tegen De Repelaer 1 met de sterke Joshua in het team, die tot dan alle wedstrijden gewonnen had en een rating van meer dan 500 had. Iedereen was benieuwd hoe Combat-speler Olivier, die ook nog ongeslagen was, het er tegen hem af zou brengen. Voordat ze tegen elkaar speelden, hadden aanvoerder Casper, Siebe en Olivier in acht potjes de stand op 4–4 gebracht: spannend dus. Helaas moest Olivier verlies incasseren; hij had duidelijk zijn dag niet. In het laatste potje deed Casper er alles aan om de stand nog gelijk te trekken. Het werd zijn beste wedstrijd van het seizoen, maar het lukte jammer genoeg net niet: hij verloor in vijf spannende games. Uitslag 4–6. Het team staat nog wel fier bovenaan, maar de concurrenten naderen.
Combat 2, bestaande uit Arjay, Aiden en aanvoerster Jet, leed eveneens een nederlaag tegen DHC 1 uit Delft. Zij speelden een goede wedstrijd, maar moesten met 3-7 het onderspit delven. Jet was goed op dreef, bleef rustig aanvallen en won twee potjes. Ze verloor alleen van de sterke Bas. Aiden deed ook een duit in het zakje met één overwinning op Gijs. Arjay speelde zijn beste potje tegen Michael. Hij won met goed aanvalsspel de eerste twee games (11-9 en 17-15), maar leverde toch na een bloedstollende vijfde game, waarbij het publiek intens meeleefde, het punt in (6-11, 9-11 en 10-12).
Volgende week spelen beide teams om 10.00 uur thuis in de speelzaal achter de Anne Frankschool. Team 1 tegen Rijnsoever 6 uit Katwijk en team 2 tegen koploper TOV 1 uit Noordwijk.