Starterstoernooi bij TOGB Tafeltennis

Berkel en Rodenrijs - TOGB Tafeltennis organiseerde in samenwerking met de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) op zaterdag 10 februari het Starterstoernooi voor beginnende jeugd in het clubgebouw op sportpark Het Hoge Land.

In totaal 34 kinderen van tafeltennisverenigingen uit de regio Zuid-Holland namen deel aan dit toernooi, waarvan zeven spelertjes van TOGB. Na een gezamenlijke warming-up werden de voorrondes gespeeld om daarna alle deelnemers op sterkte te kunnen indelen. Enthousiast werd de ochtend, na een demo-wedstrijd door de trainer en clubkampioen van TOGB, vervolgd met nog een speelronde met mooie en spannende partijtjes. Ouders moedigden de jonge tafeltennissers vanuit de kantine van gebouw Den Opper en in de zaal aan. De sfeer was gemoedelijk en natuurlijk werd de ochtend afgesloten met een prijsuitreiking. Er werden twee bekers uitgereikt en voor iedereen was er een medaille.
Het was een leuke ochtend, waar de kinderen in een ongedwongen sfeer de wedstrijdspanning van zowel verliezen als winnen leerden kennen.