Aanmelden voor Combat bedrijventoernooi

Bleiswijk - Wie speelt er niet af en toe tafeltennis tijdens de vakantie? Of speel je met je collega’s tijdens de pauze? Mocht dit je bekend voorkomen dan heeft tafeltennisvereniging Combat een mooi evenement voor je. Vorig jaar was hun bedrijventoernooi een groot succes. Gezien het grote aantal aanmeldingen werd het toernooi op twee avonden gehouden. In juni vindt het toernooi weer plaats en nu gelijk op twee data: vrijdagavonden 2 en 23 juni.

Een team speelt op één van de avonden. Het team geeft zelf aan op welke avond het wil deelnemen. Het is wel de bedoeling om de sterkere spelers allemaal op dezelfde avond te laten spelen, op 2 juni. Bij dit toernooi kan iedereen op zijn of haar eigen niveau spelen. Er is gelegenheid om op de woensdagavond te komen oefenen. Dit kan op de woensdagen na de meivakantie, vanaf 20.00 uur, in de sporthal aan de Lijsterlaan te Bleiswijk. Op de website www.ttvcombat.nl is meer informatie over het toernooi te vinden. Inschrijven kan via bedrijventoernooi@ttvcombat.nl.

Combat bedrijvencompetitie

Na het succes vorig jaar bleek er ook voldoende animo te zijn om mee te doen aan een bedrijvencompetitie. Er zijn inmiddels twee competities geweest. Dit jaar deden er vier duoteams mee vanuit Thermo Fisher. Ieder team had als naam een kleur uitgekozen. Op de laatste avond moesten Team Yellow en Team Black tegen elkaar spelen. Yellow, met de spelers Anil en Nasro, hadden nog een kleine kans om de eerste plaats te veroveren. Black, Vanessa en Mark, stonden vier punten voor. In de eerste helft boden Anil en Nasro goed weerstand en waren er mooie en spannende partijen te zien. Team Yellow wist twee van de vijf potten te winnen. Dit betekende wel dat ze in het tweede gedeelte al de partijen moesten winnen. Dit liet Black niet gebeuren en zo wonnen Vanessa en Mark voor de tweede keer de bedrijvencompetitie. Een uitgebreider verslag staat op de website van Combat.