BVCB Voetbal Quiz kan tóch doorgaan!

Lansingerland - Na twee jaar zonder BVCB Voetbal Quiz was de organisatie vol enthousiasme begonnen aan de voorbereidingen van alweer de dertiende editie van het spektakel. De brand op 4 februari gooide roet in het eten en moest er een streep door de quiz op 24 maart. Na rijp beraad heeft de organisatie besloten om de quiz toch door te laten gaan. Met de medewerking van CVV Berkel wordt op vrijdag 12 mei de kantine van deze club het onderkomen voor BVCB.

Rien Kuyvenhoven

De Voetbal Quiz is hét BVCB-evenement voor de voetballiefhebber in hart en nieren. Grote vraag is wie Dennis van der Haas en zijn compagnon Max van Dijk, na vijf overwinningen op rij, weten te verslaan. De twaalf vorige edities stonden garant voor een volle kantine, een echte voetbalsfeer en een ouderwets ‘onder elkaar BVCB gevoel’. Namens de organisatoren: "Wij gaan onze uiterste best doen om deze sfeer ook bij Berkel neer te zetten. Dat doen we samen met de leden van onze voetbalclub. Bij dezen nodigen we dan ook iedereen (zie voorwaarden) uit om op vrijdag 12 mei te komen!"
Iedereen vanaf de JO-18 jeugd, dus ook de voetballende damesleden, kunnen meedoen. Net als vorige jaren mogen de dames zich als trio inschrijven. Je kunt de titel niet solo behalen, want er wordt per koppel gespeeld. Voorwaarde is dat van een koppel minimaal 1 persoon lid is of lid is geweest van BVCB.
Het evenement begint om 20.00 uur inloop vanaf 19.15 uur. Inschrijfgeld per koppel € 20,00, je kunt op de avond zelf betalen. Er wordt ook een grandioze loterij gehouden. In de pauze wordt het spel ‘gele kaart/rode kaart’ gehouden, hiermee is een leuke prijs te winnen. Voor de Top 10 van de Voetbal Quiz is een groot prijzenpakket beschikbaar.
Dankzij de welwillende medewerking van CVV Berkel is de volledige (bar-)opbrengst voor BVCB. Het bestuur van BVCB: "Wij danken CVV Berkel voor hun zeer gewaardeerde opstelling".
De organisatoren Miguel Pereira Lopes. Geert Jan Zuiderwijk. Herman van den Donker en HP Goudappel zegt tot slot vanwege de situatie bij BVCB dit jaar wel een iets hoger inschrijfgeld te vragen.
Aanmelden per koppel kan tot 1 mei 2023 door een mail te sturen naar hpgoudappel@outlook.com .