Aanpak heropbouw kantine BVCB krijgt gezicht

Bergschenhoek - Het is bijna een maand geleden dat de kantine van BVCB door brand werd verwoest. Inmiddels is begonnen met het plannen van de herbouw. De aanpak hiervan wordt steeds concreter. Op de website van de club is onder het kopje ‘Brand BVCB’ een klussenbord te vinden waar leden zich voor tal van taken kunnen aanmelden. Ook is het mogelijk een financiële donatie te geven.

Rien Kuyvenhoven

Het bestuur van de club heeft de laatste weken overlegd hoe de verschillende taken in projectteams verdeeld kunnen worden: noodvoorziening, activiteiten, onderhoud, nieuwbouw en algemeen. Leden en vrijwilligers die willen helpen kunnen dit doorgeven door te mailen naar activiteiten@bvcb.nl. Daarbij graag aangeven voor welke activiteit je ingezet kan worden. Het bestuur is van plan een bijeenkomst te organiseren voor alle projectteams en vrijwilligers.

Financiële donatie

Het is ook mogelijk steun te betuigen in de vorm van een financiële donatie. De opbrengst wordt gebruikt voor de noodvoorziening, exploitatie en uiteraard de nieuwe kantine. Scan de QR-code of maak het handmatig over met behulp van het genoemde rekeningnummer (zie foto).
Het bestuur van de Bergschenhoekse vereniging heeft een aantal maatregelen genomen om de komende tijd zonder verdere kleerscheuren door te komen. Er is catering aanwezig op het terras (betaling alleen met pin of clubpas), kleedkamer 18 is omgebouwd tot bestuurskamer en met de gemeente is overleg over het realiseren van een noodvoorziening op de plek van de fietsenstallingen.