Biljartkampioenschap 60+ van Lansingerland

Lansingerland - Van 28 februari tot en met 24 maart aanstaande wordt het LansingerLibre 2023 gespeeld in de biljartzaal van ’t Raedthuys in Berkel en Rodenrijs. Het gaat hierbij om het biljartkampioenschap libre voor inwoners van de gemeente Lansingerland van 60 jaar en ouder.

Er wordt gespeeld op de dinsdagen en vrijdagen met poules in de ochtend, middag en avond. Het is de 14e editie van dit toernooi. Hiervoor vond dit toernooi plaats bij biljartvereniging TOGB. Omdat deze club de organisatie niet meer kan realiseren heeft biljartvereniging ’t Raedthuys de voortzetting van dit mooie toernooi in goed overleg in handen genomen. Het toernooi gaat verder onder de naam LansingerLibre. Als hoofdsponsor zal G.S. van den IJssel, Olie en Transport optreden.
Om deel te nemen aan dit toernooi dient men inwoner van Lansingerland te zijn en de leeftijd van 60 jaren te hebben bereikt. Ook is het noodzakelijk dat men lid is van een biljartvereniging, biljartsoos o.d. en een vastgestelde speelsterkte heeft.
Inschrijven kan nog tot 1 februari 2023. Inschrijfformulieren zijn gezonden aan alle bekende biljartverenigingen. Men kan het inschrijfformulier ook downloaden van de website van biljartvereniging ’t Raedthuys www.raedthuysberkel.nl of per e-mail opvragen bij lansingerlibre@gmail.com. Het inschrijfgeld bedraagt € 8,00.
Biljartvereniging ’t Raedthuys hoopt op een groots en sfeervol kampioenschap met veel deelnemers.